Főoldal
Táborinformációk
Regisztráció
Galéria
Kapcsolat

Patkány
a csapos

A csapos a független stalkerek, és a Zóna legfontosabb karaktere. Õ adja a legfõbb küldetéseket, nála lehet vásárolni felszerelést, ellátmányt, némi információt. Keménykezû, határozott, üzleti megfontolásból bármire képes barista, aki a terepen is jól megállja a helyét, így tudja, hogy ha kiad egy feladatot, az pontosan mennyit is ér.

Wolf
a szerencsefi

A szerencsefi egy olyan személy, aki az idõ nagy részében arra vár, hogy próbára tedd a szerencsédet nála. Pénzt, lõszert, és információt lehet tõle nyerni, vagy épp nem vagy túl szerencsés, akkor elveszteni. Bárkit szívesen lát odújában, nemtõl, fajtól, frakciótól függetlenül, ha hoz egy kis játékkedvet.

Professzor
Clear Sky tiszt

Dr. Vlagyimir Veiga, 30as éveinek végén levõ, szovjet származású, orosz fizika PHD-s kutató. A Zóna szakértõje, aki ismeri a leggyakrabban elõforduló természetellenességeket a térségben és élvezettel vizsgálja azokat. Több loner gondolja úgy, hogy sztahanovista, egoista, cinikus és lekezelõen bánik bárkivel, aki nem ért vele egyet. Emellett biztos, hogy az õrület jelei mutatkoznak rajta, hisz önszántából és boldogan tartózkodik a Zónában. Állítólag a tavaly, egy a város szívében levõ kutatóközpont felrobbanása óta sokkal szigorúbb munkatársaival, és kérlelte a kijevi kirendeltséget, hogy egy alkalmasabb csoportot helyezzenek a szárnyai alá.

Nadja
Clear Sky kutató - Pszihológus

Dr. Nadja Kovatsenko a kijevi Tarasz Sevcsenko Nemzeti Egyetem pszichológia karán szerezte pszichológus doktori fokozatát, amit mentális betegségek kutatásából írt. 27 éves korában, két év praktizálás után kínálták meg egy titokzatos terepmunkával Dr. Vlagyimir Veigar vezetésével, amit örömmel fogadott el, mert úgy érezte, itt meg tudja csillogtatni szaktudását. Ennek ellenére azt pletykálják, hogy valójában csak meg akartak szabadulni tõle. Mindenrõl van véleménye amit nem is rejt véka alá. Feladata, hogy az ott élõk és dolgozók mentális egészségi állapotát, illetve az esetlegesen felfedezett különleges viselkedési formákat, mentális képességeket vizsgálja. Ha valakinek szüksége van rá, szívesen ad tanácsokat, illetve különbözõ tesztek és próbák segítségével állapítja meg, hogy a hozzá érkezõ normális-e, bírja-e a zónában való életet.

Kira
Clear Sky kutató - Biológus

Kira Martinov, 32 éves, nemsokkal a katasztrófa elõtt született. A kijevi egyetemen végzett, a gyakorlati idejét fõleg a sebészeten, majd késõbb a patológián töltötte. Törvényszéki orvos-szakértõnek készült, ám ezt a tervét hamar meg kellett változtatnia. Az egyetem végén felajánlottak neki egy kutatói állást Dr. Vlagyimir Veiga irányítása alatt. Kissé nehézkes terepmunkának írták le, még nem is sejti mire vállalkozott. Érdeklõdési köre a kémia, a mutációk és az emberi test feljavítása. Fõbb jellemvonásai a kíváncsiság, kitartás és rendszerezés.

Dr. Otto Fuchs
Clear Sky kutató - Geológus-fizikus

Német származású geológus, aki a Szentpétervári Egyetemen fejezte be a doktoriát. A zóna iránti érdeklõdését egy különös csömag keltette fel, melyet feltehetõen egy régi egyetemi csoporttársa küldött neki, benne egy különös képzõdménnyel. Immáron a Clear Sky szervezet tagjaként vizsgálja, hogy miképp fordíthatná ezeket a ritka képzõdményeket a tudomány vagy inkább a saját hasznára.

Szimat
Freedom vezér

Szimat egy különc biokémikus volt, ám ballépései miatt a Zónába kényszerült. Itt a Csapos fogadta magához, ám késõbb eltûnt. Azt beszélik, a legendás Lukash kegyeibe férkõzött, majd tapasztalt Freedomosként tért vissza Pripyat városába. Ha nála jársz, tárt karokkal fogad, amíg el nem árulod, vagy fel nem bosszantod.

BMK
Duty parancsnok

BMK, a Duty alakulat vezetõje. Mint az olvashatjátok egy másik paragrafusban, ez az a szekció, amelynek legfõbb célja a zóna teljes felderítése és annak megtisztítása, bármi áron! BMK csapatába nehéz bekerülni, de a bent maradásod egyenlõ a teljes bajtársiasság és becsült elismerésével. Ha úgy érzed elég rátermett vagy, és a tábor teljes ideje alatt kész vagy megvívni a harcot a rád leselkedõ legfõbb ellenséggel, még akkor is ha a föld ketté nyílik, BMK mellett a helyed. BMK az álcázás, a rátermettség és a bátorság mestere. Nem hagy hátra téged sem, és nyomot sem. Minden eddigi elkötelezõdését maradéktalanul teljesítette. Fejlett taktikai vezetõ, ért a fegyverekhez és a szervezet fenntartható mûködéséhez. Magát elhivatott és maximalistaként jellemzi, de ha arról van szó a baráti beszélgetéseket sem veti meg. Reméljük vagy fekete szetted, és készen állsz a csapat tagja lenni. BMK várja jelentkezésed, és találkoztok a Stalker Campen!

Csodabogár
Banditavezér

Csodabogár bemutatkozása hamarosan.

Róka
Fõszervezõ

Róka bemutatkozása hamarosan.