Tábor

Kedves leendõ táborozónk!

A S.T.A.L.K.E.R. CAMP egy Airsoft elemeket tartalmazó LARP, vagyis élõ-szerepjátékos tábor, amely a Arkagyij és Borisz Sztrugackij 1972-es "Piknik az árokparton" címû sci-fi regénye és az ebbõl készült mozifilm, de legfõképpen a GSC Game World videojáték-fejlesztõ által készített S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl, S.T.A.L.K.E.R. - Clear Sky és a S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat videojátékok világára és hangulatára épül.

Akárcsak a játékban, úgy szint a táborozóknak is feladatokat kell végrehajtaniuk, hogy megismerhessék az aktuális évre elõkészített történetet, és a tábor otthont adó terület felfedezésével találkozhasson a többi táborozóval. A tábor fõ célja a szerepjáték, de egy poszt-apokaliptikus világban elképzelhetetlen a nézeteltérés rendezéséhez a lõfegyverek, amiket a táborban Airsoft fegyverreplikákkal szimulálunk, és ezeknek a fegyvereknek a kezelését a MASZ, vagyis a Magyar Airsoft Szabályzat tart kordában.

A táborban is a játékból már megismert frakciók közül tudsz választani, és mindegyik frakciónak más a célja, más a feladata, mégis sokszor közös utakon jártok. Lesznek a barátságos frakciók és stalkerek, a semlegesek, és az ellenfél frakciók is, nem beszélve a mutánsokról sem, akik sem a stalkereket, de olykor egymást sem kímélik. Amennyiben ha kedvet kaptál és érdeklõdnél a S.T.A.L.K.E.R. táborról, az alábbi linkeken hasznos információkat fogsz tudni találni, illetve nézd végig az eddigi táborokon készült képeket és videókat.


- VIII. S.T.A.L.K.E.R. CAMP
A 2018-as esemény fõbb információi
- Frakciók
A táborban felbukkanó frakciók ismertetõje.
- NPC karakterek
Azon személyek ismertetõje akik segítségedre lesznek a táborban.
- Szabályzat és útmutatók
A játék és a táborozás szabályzatai.