Tábor

Kedves leendő táborozónk!

A S.T.A.L.K.E.R. CAMP egy Airsoft elemeket tartalmazó LARP, vagyis élő-szerepjátékos tábor, amely a Arkagyij és Borisz Sztrugackij 1972-es "Piknik az árokparton" című sci-fi regénye és az ebből készült mozifilm, de legfőképpen a GSC Game World videojáték-fejlesztő által készített S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl, S.T.A.L.K.E.R. - Clear Sky és a S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat videojátékok világára és hangulatára épül.

Akárcsak a játékban, úgy szint a táborozóknak is feladatokat kell végrehajtaniuk, hogy megismerhessék az aktuális évre előkészített történetet, és a tábor otthont adó terület felfedezésével találkozhasson a többi táborozóval. A tábor fő célja a szerepjáték, de egy poszt-apokaliptikus világban elképzelhetetlen a nézeteltérés rendezéséhez a lőfegyverek, amiket a táborban Airsoft fegyverreplikákkal szimulálunk, és ezeknek a fegyvereknek a kezelését a MASZ, vagyis a Magyar Airsoft Szabályzat tart kordában.

A táborban is a játékból már megismert frakciók közül tudsz választani, és mindegyik frakciónak más a célja, más a feladata, mégis sokszor közös utakon jártok. Lesznek a barátságos frakciók és stalkerek, a semlegesek, és az ellenfél frakciók is, nem beszélve a mutánsokról sem, akik sem a stalkereket, de olykor egymást sem kímélik. Amennyiben ha kedvet kaptál és érdeklődnél a S.T.A.L.K.E.R. táborról, az alábbi linkeken hasznos információkat fogsz tudni találni, illetve nézd végig az eddigi táborokon készült képeket és videókat.


- VIII. S.T.A.L.K.E.R. CAMP
A 2018-as esemény előszervezés alatt, információk hamarosan.
- Frakciók
A táborban felbukkanó frakciók ismertetője.
- NPC karakterek
Azon személyek ismertetője akik segítségedre lesznek a táborban.
- Szabályzat és útmutatók
Az esemény kiírásával együtt válnak elérhetővé.